Kapper in Bergen op Zoom

Als je op zoek bent naar een kundige kapper in Bergen op Zoom, kom dan gerust een kijkje nemen bij ons. Met veel plezier knippen, kleuren en stylen we je haar. Het maakt niet uit of je alleen de puntjes wilt knippen of voor een complete look gaat. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen. We hebben jaren ervaring en scholen regelmatig bij. Zo zijn we helemaal op de hoogte van de laatste kleur en kniptechnieken. Zeker aangezien de trends elk jaar veranderen, zorgen we ervoor dat we die perfecte hippe look kunnen creëren. 

De kapper in Bergen op zoom

Om je haar gezond te houden is het belangrijk regelmatig naar de kapper te gaan. Zo voorkom je dat gespleten punten verder doorgroeien. Je haar ziet er daardoor niet alleen gezonder maar ook voller uit. Bepaalde manieren van knippen zorgen er ook voor dat je haar er voller uitziet. Waarbij een strakke lijn voor jou werkt zal een ander het haar beter in laagjes kunnen dragen. Samen kunnen we kijken wat het beste bij jou past. 

Voorafgaand aan het knippen kun je ook je haar laten wassen. De combinatie van wassen en knippen is ideaal om fijn te ontspannen. Zo hoef je niet naar de kapper te gaan om enkel je haar te knippen. De combinatie met een wasbeurt kan ontzettend ontspannend zijn. Als je haar extra verzorging nodig heeft dan kunnen we een speciale behandeling geven. Zo brengen we speciale voedende oliën tijdens het wassen en na het knippen.

Kapper in Halsteren Naast

onze kapper in Bergen op zoom zit aan de rand van Bergen op Zoom het dorp Halsteren. Hier hebben wij een locatie waar je langs kunt voor een knipbeurt of om te verven. Als je graag een nieuwe kleur in je haar wilt dan kun je voor permanente verf kiezen of voor kleurspoeling. Permanente verf wordt vaak gekozen als je haar donkerder wilt of wilt blonderen. Het fijne van permanente verf is dat je niet bang hoeft te zijn dat het met wassen, zwemmen en zonnen te snel verkleurd en wegtrekt. Eens in de zoveel weken hoef je alleen de uitgroei bij te verven. Dit is ideaal te combineren met het bijknippen van de puntjes. Blonderen wordt vaak gecombineerd met lowlights en highlights. Die kun je dan na een paar weken extra bij laten zetten om het natuurlijke resultaat te behouden. Met een spoeling kun je haar donkerder maken maar niet lichter. Het is wel ideaal als je een keer iets uit wilt proberen. Als je geblondeerd haar hebt kun je ook andere tinten kiezen zoals pasteltinten. 

Menu