Kapper in Halsteren

Als je op zoek bent naar een enthousiaste en kundige kapper in Halsteren die knipt, kleurt en je haar in model brengt, kom dan zeker langs. We helpen je graag om de perfecte look te creëren. Je kunt langs ons komen als je op zoek bent naar een kapper in Halsteren maar ook als je op zoek bent naar een kapper in Bergen op Zoom. 

Nieuwste trends bij onze kapper in Halsteren 

Natuurlijk zijn er een aantal haarstijlen die altijd hip blijven. Zo hebben we natuurlijk voorbeelden om je te laten zien. Maar je mag ook foto’s meenemen. We zien steeds vaker dat iemand een foto heeft gemaakt van een leuk kapsel, of een Pinterest Account met foto’s aan heeft gemaakt. We vinden het ontzettend leuk om samen tot een mooi resultaat te komen. Wij zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste trends binnen haarmode. Elk jaar verandert het een en ander binnen haarmode. Binnen de verschillende lengtes zie je details die anders geknipt worden, maar soms zijn er ook best grote verandering. Wel of geen pony, een boblijn of in lange laagjes. Als je twijfelt wat goed bij je staat helpen we graag. Je haar anders laten knippen is geen kleine verandering. We kijken met je mee naar de vormen die het beste bij je gezicht past. Als je helemaal zeker en tevreden bent, dan gaan we aan de slag. We zorgen ervoor dat je een droomkapsel krijgt! 

Knippen en wassen

Als je gaat voor een nieuwe look dan staan we klaar om je hierbij te helpen. Met veel passie knippen en verven we je haar. Als je haar zowel laat knippen als verven dan wassen we altijd je haar. Als je haar laat knippen mag je zelf kiezen of je haar ook wilt laten wassen of alleen een knipbeurt boekt. Bij haar met veel klitten of als je last hebt van een vettige hoofdhuid dan kan dit extra fijn zijn. We zorgen er altijd voor dat een wasbeurt meer is dan alleen shampoo inbrengen. Zo wassen wij met een speciale massage. Als je bijvoorbeeld vettig haar hebt dan zal een flinke massage met shampoo je haar nog vettiger maken. Met een speciale massagetechniek brengen we de shampoo in het haar. Droog haar en een droge huid zal weer heel anders gewassen worden. Hierbij kunnen we juist flink masseren. Zo kunnen we tijdens het wassen en knippen je hierover tips meegeven. We hebben een kapsalon in Halsteren en een kapsalon in Bergen op Zoom. Op beide locaties staan we klaar om je te helpen aan een frisse look. 

Menu