Kapsalon in Bergen op Zoom

Als je op zoek bent naar een leuke kapsalon in Bergen op Zoom dan ben je van harte welkom bij ons. Wij knippen, kleuren, wassen en stylen je haar met veel plezier. Voor welke look je ook gaat, wij zorgen ervoor dat je fris de deur uit gaat. Van klassieke kapsels tot hippe nieuwe trends, wij knippen en verven graag voor je. 

Kleuren en verven bij onze kapsalon in Bergen op Zoom

Als je haar wilt laten kleuren of verven dan ben je bij ons aan het goede adres. De balayage en ombre zijn al jaren razend populair. Bij een balayage verloopt je haarkleur subtiel van donker naar licht. Bij een ombre zorg je voor een natuurlijke uitgroei waarbij je lichte punten aanbrengt. Het voordeel hiervan is dat uitgroei niet opvalt zoals bij het volledig blonderen. Naast deze technieken kun je dus ook compleet blonderen of andere blondeer technieken laten aanbrengen. Zo kun je ook highlights of lowlights laten aanbrengen. Dit kan natuurlijk ook met andere kleuren. 

Met een kleurspoeling kun je ook mooie variaties aanbrengen. Een kleurspoeling is meer dan tijdelijk een andere kleur. Zo zijn er niet alleen kleuren zoals variaties binnen bruin, rood en zwart. Helemaal hip is om pastelteltinten te laten zetten. Eigenlijk zijn alle kleuren van de regenboog mogelijk. Het voordeel van een spoeling is dat het na een aantal weken wegtrekt. Als je niet zeker bent van een kleur of tijdelijk wat anders wilt, dan is dit ideaal. Je ziet vaak dat dit wordt gekozen tijdens de feestdagen of in de zomervakantie. Een hip kapsel tijdens het festivalseizoen of een warme tint tijdens de gure maanden. 

Wassen bij onze kapper in Bergen op Zoom

Naast het knippen kunnen we je haar wassen en behandelen. Met een speciale shampoo en massage behandelen we je haar en hoofdhuid. De vraag is altijd hoe je haar thuis altijd zit. Waarbij bij de ene persoon het haar perfect in model zakt, zal bij de andere persoon het haar al snel vetter worden. Dit heeft ook veel te maken met het type haar en hoofdhuid. Zo kun je bij ons je haar laten wassen waarbij we tips kunnen geven. Als de shampoo bevalt dan kun je die bij ons ook aanschaffen. 

Knippen bij onze kapsalon in Bergen op Zoom 

Bij ons kun je langskomen om de puntjes bij te laten knippen maar ook voor een compleet nieuw kapsel. We helpen graag om je de perfecte look te geven. Zo besteden we veel aandacht aan het knippen van een nieuw kapsel. We vinden het belangrijk dat je de deur uit gaat met de look die je voor ogen hebt. 

Menu